Annons
Annons

Knäckig äppelpaj på Nyhetsmorgon

I morse ringde väckarklockan 04.45, jag kokade kaffe och satt mig i bilen och åkte ner till Stockholm för att baka Knäckig äppelpaj med råkräm! En riktigt mysig morgon med gänget som gör Nyhetsmorgon. Jag har ju varit med förut men blir alltid så imponerad av vilken lugn och harmonisk stämning det är och vilka proffs som jobbar med programmet!

Annons

Missade du när jag var med så kan du kika här nu i efterhand:

Annons

Nu har jag ju bakat denna paj många gånger i mitt liv, men det är ju ändå lite extra press när det är live-tv och den måste ju bli bra haha

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/att-bo-i-en-kyrka-hemma-hos-oss/