Men hur gott är det inte med ett riktigt krispigt knäckebröd med lite smör och en skiva ost på! För mig är det livsfarligt att börja för jag kan bara inte sluta äta detta! :) Detta recept är med mycket sesamfrön och toppat med lite flingsalt, otroligt gott! Jag gjorde dessa med vetemjöl, men om du vill ha ett glutenfritt recept så har jag ett knäcke jag gjorde med havtornsmjöl tidigare som du kan testa: Fröknäcke med havtornsmjöl Ingredienser: 2 dl vetemjöl 1 dl svarta sesamfrön 1 dl solrosfrön 0,5 dl krossade linfrön 2 dl kallt vatten 2 msk olivolja Flingsalt Gör så här: 1. Sätt ugnen på 150˚C. 2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt vattnet och oljan och rör om till en lös smet. 3. Bred ut degen tunt på en plåt med bakplåtspapper. Strö över flingsalt. 4. Grädda mitt i ugnen ca 40-45 minuter. 5. Låt brödet svalna på galler, bryt sedan så stora bitar du vill ha. Om brödet skulle kännas lite segt efter att du brutit det så kan du ställa in det i ugnen på eftervärme så att det får torka ut ordentligt.