Annons
Annons

Läsarrecept – Fredriks Fika

Jag brukar då och då få recept skickat till mig från er läsare vilket jag uppskattar väldigt mycket! Det finns nog ingen som läser min blogg lika mycket som jag. Jag samlar alla mina favoritrecept och jag tycker det är så smidigt att ha alla recept på ett och samma ställe.

Nu tänkte jag att jag ska börja med veckans läsarrecept där jag bakar eller lagar ett recept från er! Jag älskar ju familjerecept och det är så roligt att få höra vad ni gör hemma i köket och jag är säker på att fler också vill ta del av det!

Fredriks Fika

Det behöver inte vara något speciellt eller extraordinärt. De flesta tycker ju om när recepten är enkla och goda! Så om du sitter på ett recept på godaste kakan, bullen, tårtan eller någon smarrig maträtt som ni älskar i din familj och som du vill dela med dig av tycker jag att du ska skicka det till mig!

saftigt bröd i långpanna med havregryn

Det här brödet fick jag till mig av Farmor Ingrid häromveckan! Så himla gott! Receptet hittar du här: Bröd i långpanna

apelsinsnittar med cocos och hasselnötter

De här apelsinsnittarna är också ett läsarrecept, sega och fantastiskt goda! Receptet hittar du här: Apelsinsnittar

Några saker som är bra att veta innan du skickar: 

Berätta gärna om när ni brukar baka och laga receptet, det är alltid kul att höra om! Kanske var det dina far- eller morföräldrar som brukade baka det när du var liten eller en granne som gjorde de godaste småkakorna. Det finns säkert en historia kring varje liten kaka eller bulle! Eller du kanske har experimenterat fram något helt nytt?
Skriv gärna med så mycket info som möjligt om receptet, tips och trix om hur man lyckas just med det här receptet. Jag brukar tänka att receptet ska fungera även om det är första gången någon bakar.
När du skickar receptet till mig ger du mig tillåtelse att dela och lägga ut det på bloggen och sociala medier. Vill du att jag ska länka till din Instagram eller blogg, skriv med det också! Receptet kan också komma delas på Allers Facebook-sida.
Jag tänker att jag kommer att göra ett recept i veckan, så just ditt recept kanske inte kommer komma med på en gång, men jag ska göra det bästa jag bara kan för att få med så många som möjligt!
Du får självklart vara anonym om du vill.

Recepten skickas till: [email protected]

När ditt recept kommer med skickar jag det till dig så att du får läsa igenom så att jag inte missat något 🙂 Hoppas att ni har lust att vara med, tänk vad roligt att få ännu fler goda familjerecept som många kan få testa att baka!Här är ett recept som jag fick till mig på Klacklappar, en rolig och annorlunda småkaka! Receptet hittar du här: Klacklappar

Hoppas att ni vill skicka recept till mig, jag ser så mycket fram emot att testa dem!

 

 

Annons
Annons
Dela på:

20 kommentarer till “Läsarrecept – Fredriks Fika”

 1. Louise skriver: 3 maj, 2018

  Jag tycker Du ska prova min ”Tappa Hakan Kakan” ? http://www.tipsochtrix.com/recept/tappa-hakan-kakan/


  1. Fredriks Fika skriver: 23 maj, 2018

   Hej!
   Den låter superkul att testa! Men länken fungerade inte. Kan du kanske maila mig på [email protected]?


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/brod-i-langpanna-lasarrecept/