Annons

Lilla Lovis växer!

God fortsättning och gott slut! Såhär i mellandagarna är det skönt att ta det lite lugnt, och det är precis det vi gör just nu! Jag satt och tittade lite på de bilderna jag tagit på Lovis sedan vi fick henne och hon har ju vuxit så mycket! Hon förgyller våra dagar från tidig morgon till sen kväll 🙂På morgonen så väcker hon Emil ganska precis 06.30, och det är bara Emil hon går till då.

Annons

Sen kör de sin morgonrutin och hon är med honom på jobbet till strax efter lunch, då tar jag över och då brukar vi försöka hitta på något och gärna åka ut i skogen!

När vi fick hem Lovis så var hennes ögon blåa.


Lovis är en spansk vattenhund och hon fäller ingen päls, men den växer hela tiden och man måste klippa den ungefär två gånger per år. Första gången vi klippte henne så blev det nästan en chock när vi såg henne. Mer än halva hunden var borta 🙂Det roligaste Lovis vet är att vara med, överallt, hela tiden. Ibland blir det lite tråkigt när vi båda bara sitter och skriver på jobbet och då sover hon, men sen brukar vi alltid kompensera det med något roligt sen! Just nu över vi på hennes mod genom att testa lite olika saker och ljud så att hon inte blir rädd sedan. Vi tror det kommer bli mer lydnadsträning för hon älskar att träna det. Det kan ju bero på att vi tar fram, det godaste godiset då 🙂Jag har sparat ner massa stories på Instagram @fredriksfika om du vill se ännu mer av Lovis! 

Annons
Dela på:

Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/bullbak-och-saffran-for-hela-slanten/