Annons

Måndagskärlek – 5 härliga bloggar som inspirerar!

Något som är viktigt inom bloggvärlden är att sprida kärlek! Jag är ganska dålig på att göra det, men nu i höstmörkret och hela december tänkte jag tipsa om 5 bloggar som som säkert är lika inspirerande för dig som för mig! Jag kallar det måndagskärlek – För måndagar är sällan min favoritdag 🙂

Bloggkärlek

Först ut i måndagskärlek är någon som verkligen poppat upp i år  underbara Zeinas Kitchen.

Annons

Med massor av inspiration och glädje bjuder hon på mat och bakning från hela världen! Sedan är hon mycket aktiv på sociala medier och hjälper även till att sprida andras bloggar. En riktigt glädjespridare!
Hennes blogg hittar du här: Zeinas Kitchen

Zeinas Kitchen

Något som jag nyligen fått upp ögonen för är alla inredningsbloggar! Vi ska ju flytta till hus och det är en massa att hålla reda på! 🙂 Risken är att vi kommer att göra allt samtidigt, så jag ska försöka få lite struktur. En av bloggarna jag gillar är Inredningshjälpen som drivs av Anette Gustafsson Greiff, det är lite gott och blandat av det som är nytt och lite vad som är hemma i hennes lägenhet i Malmö. Bloggen hittar du här: Inredningshjälpen

Inredningshjälpen

En annan blogg jag följer är Söta Saker. Här är det mycket härliga bilder och sötsaker från Therésia Franklin. Det blandas både inredning och bakverk. Kika in här för att bli inspirerad: Söta Saker

Söta saker

En lite otippad blogg är Kammebornia som drivs av Pia. Jag upptäckte hennes härliga konto på Instagram där hon delar otroligt vackra foton och hennes passion för stickning. Jag har ju någon hemlig dröm och tanke om att jag skulle tycka att det var roligt också, men nej. Varje gång jag testat så upptäcker jag att jag absolut inte har: Tålamodet, tekniken eller talang för det 🙂 Hur som helst, kika in på hennes underbara blogg här: Kammebornia

Kammerbornia

AnnonsSist men inte minst tipsar jag om I köket med Anders. En riktig matblogg där det bjuds på rejäl mat. Ni typ måste gå in och kolla på senaste burgaren… Den måste jag bara göra! Anders har jag träffat på flera event, och det är en riktigt trevlig prick! Kika in på bloggen här: I köket med Anders

I köket med Anders

Hoppas du hittat någon ny favorit! Vi får se vilka som dyker upp här nästa måndag!
Visst är det väl lite härligt med måndagskärlek, jag gillart!

 

Dela på:
Annons

Laddar