Annons

Måndagskärlek – 5 inspirerande kvinnor!

Nu var det dags för måndagskärlek igen! Denna gång så är det 5 kvinnor som inspirerar mig. Jag tipsar om bloggar som jag inte tipsat om tidigare, och det är väldigt roligt att göra detta! Det gör att jag själv går in mer på alla bloggar och verkligen läser också, det finns så mycket att upptäcka!

Detta är vecka tre av fyra med min måndagskärlek, och jag känner redan nu att jag aldrig kommer kunna ge så mycket kärlek som jag skulle vilja.

Annons

Det finns helt enkelt så himla många bra bloggar där ute!

Måndagskärlek kvinnor

Vi börjar med en tjej jag träffade alldeles nyss när det delades ut Matbloggspriset 2015. Diana Dontsova driver bloggen By Diadonna. Helt otrolig fotograf och sedan var hon hur trevlig som helst med en bubblande personlighet. Kika in och bli inspirerad här: By Diadonna

By Diadonna

Nästa bloggare är också en som jag träffat på ett event, nämligen Annelie Andersson som driver bloggen Blomster & Bakverk. Jag älskar hennes stilleben med blommor och andra kreativa upplägg och dukningar hon gör. Det bjuds även på mycket glutenfritt fika! Kika in här och förkovra dig i vackra bilder: Blomster & Bakverk

Blomster och Bakverk

Nästa bloggare är Sandra Callermo, och för att hålla temat med att jag träffat alla på olika event så träffade jag Sandra första gången på Matbloggspriset 2014. Sandra bjuder massor av olika recept från lättlagad vardagsmat till festliga desserter. Här kan du kika in när det står stilla i fantasin vad du ska laga! Sandras Matkrypin

Sandras Matkrypin

Nästa bloggare är en glutenfri blogg. Här var det lite svårt att välja då det finns många duktiga som bakar glutenfritt, men det föll på Glutenfritt med Sandra. Denna blogg har massor olika glutenfria recept på bakverk. Passar perfekt nu när jag grottar ner mig lite mer i det då Emil precis fått diagnosen. Behöver du hitta ett glutenfritt recept så hittar du det här! Glutenfritt med Sandra

Glutenfritt med sandra

AnnonsSist med inte minst (snarare tvärtom 🙂 ) så tipsar jag om Linda Lomelinos blogg Call Me Cupcake. Behöver du någonsin inspiration med underbara bilder så är det hit du ska gå! Jag fastnar alltid i mitt Instagramflöde när hennes bilder dyker upp, det är alltid en riktig wow-effekt! Kika in här för att se vad jag menar! Call Me Cupcake

Call me cupcake

Blir du nyfiken på tidigare veckors måndagskärlek hittar du dem här:

Hoppas att alla får en riktigt underbar vecka! Alltså, nästa vecka är det julafton!! Det ska bli så otroligt härligt med lite ledigt och julmys! 🙂

Annons
Dela på:
Annons

Laddar