Perfekta steka champinjoner är så otroligt gott! Man ska inte stressa när man steker champinjoner, låt det ta sin tid så kommer du att få en fantastiskt god svamp som passar att servera med de flesta rätter! Stekta champinjoner, 4 portioner 250 g champinjoner o,5 dl vatten 25 g smör salt och svartpeppar Gör så här: 1. Skölj och skiva eller dela champinjonerna. 2. Lägg champinjonerna i en torr stekpanna och ställ på plattan på medelhög värme. 3. Häll på vattnet och låt champinjonerna koka ur det mesta av vätskan så att de ungefär halveras i storlek. 4. När pannan blir torr tillsätt smöret och stek champinjonerna tills de fått fin färg. Smaka av med salt och svartpeppar. [YouPlaySinglePlayer video="378,344,197717" ap yot yod yos ] Här hittar du alla recepten från programmet: Fredriks ugnsbakade potatisskivor Sandras romanescosoppa med parmesancreme Mauds fläskfilé i vinsås med bacon och champinjoner Foto: Christina Uhlin