Annons

MATBRÖD – Bok nummer tre!

Innehåller reklam för min nya bok! 🙂 

Åh vad jag längtat efter denna dag! Nu kan man förbeställa min senaste bok MATBRÖD! Under en begränsad tid så kan man förbeställa den signerad hos Adlibris här: Matbröd – från tekakor och långpannebröd till fröknäcke och lingonlimpa

Annons

Jag är så stolt att detta är tredje boken jag bakar och fotar allt själv. Det tar lång tid när man gör allt själv, men det är så värt det att få hålla i sin alldeles egna bok! Det som är extra roligt är att det är Emil som fotat bilderna på mig i boken.

Annons

Boken är fylld med recept på matbröd för alla tillfällen. Det finns knäcke, scones, långpannebröd, frallor, baguetter, danskt rågbröd och massor av andra recept. Det finns även ett litet kapitel med surdegsbröd. Tanken jag har med denna bok är att den ska passa både nybörjaren och den som vill ha lite mer avancerat bröd.

Det finns favoriter från bloggen, nya recept och och påhitt och även lite goda marmelader och hemgjort smör! Allt för att du ska kunna boka gott bröd och få goda smörgåsar hemma!

Annons

Det här är min tredje bok. Blir du nyfiken på mina tidigare böcker så hittar du dem här: Fredriks Fika och Baka Bullar

Nu längtar jag tills den släpps i mitten av september! Då ska firas med boksläpp i Hofors!

 

Annons

 

Dela på:

Annons

Laddar