Annons

Pannacotta med passionsfrukt

Pannacotta är en superenkel efterrätt som är perfekt att förbereda innan en middag. Idag blev det en pannacotta med passionsfrukt, så frisk och god i smaken!

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika

Annons

Annons

Pannacotta med passionsfrukt, 4 portioner

3 gelatinblad
5 passionsfrukter
5 dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
1 dl strösocker

Dekoration:
1 passionsfrukt
ev mynta eller citronmeliss

Gör så här:
1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter.
2. Dela passionsfrukterna och gröp ur dem i en kastrull, blanda i grädde, vaniljsocker och strösocker.
3. Värm upp blandningen tills det precis kommer första bubblan utan att koka.
4. Sila bort kärnorna. Kläm ur vattnet ut gelatinbladen och rör ner i den heta vätskan.
5. Häll upp i portionsformar eller glas och ställ att stelna i kylen 2-3 timmar.
6. Dekorera med lite passionsfrukt och kryddgrönt.

Annons

Gillar du också passionsfrukt? Då kommer du att älska den här passionsfruktscurden! Passionsfruktscurd

Passionsfruktscurd som fyllningar till tårtor och bakverk

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/grekisk-yoghurt-med-honung-och-valnotter/