Annons

Picklad rödlök – Mitt bästa recept!

Picklad rödlök är så gott som tillbehör till maten, speciellt till en god hamburgare! Det finns många olika recept på nätet, men jag tycker det här är bland det godaste och enklaste receptet! Du kan antingen göra den och bara stå en timme den hinner få fantastiskt god smak på bara den korta tiden, men gärna över natten.

Recept på picklad rödlök

Picklad rödlök, en burk

1 dl ättika
2 dl strösocker
3 dl vatten
2-3 rödlökar

Gör så här:
1. Blanda ättika, socker och vatten i en bunke, rör tills sockret lösts upp sig.
2. Skala och skiva rödlöken tunt.
3. Lägg rödlöken i en väl rengjord burk och häll på lagen. Lägg på locket och låt stå i kylen, minst 1 timme men gärna över natten.

recept på godaste picklade rödlöken!

Häng med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika så du inte missar något gott recept!

Annons
Annons
Dela på:

2 kommentarer till “Picklad rödlök – Mitt bästa recept!”

  1. Susanne skriver: 20 november, 2020

    Vilken procent på ättikan är det?


    1. Fredrik Nylén skriver: 23 november, 2020

      Det är 12%.


Annons

Laddar