Annons
Annons

Pizza jäst i tre dagar – Herrmiddag

I helgen hade vi herrmiddag här hemma med fokus på gott käk! Jag har kikat på Fredriks Rosells långjästa pizzadeg flera gånger och nu hade jag tillfälle att testa den! Receptet på pizzan hittar du här: Pizza jäst i tre dagar

Annons

Fredrik har testat och lagt upp det så bra, och resultatet… Absolut godaste pizzan jag bakat, någonsin! Vi bakade några med tomatsås och mozzarella och hade på lufttorkad skinka, pesto, tomat och ruccola och vi testade även att göra en pizza bianco som är en pizza utan tomatsås. Den hade vi creme fraiche på och sen la vi på alla ostar vi hade hemma, totalt 6 stycken 🙂 Otroligt gott!

Den långjästa pizzan får verkligen en otrolig skorpa och karaktär, min pizzadeg jag brukar göra är också god, men det här blir liksom lyx, lyx lyx!

Annons

Jag ville mest tipsa om Fredriks recept och kika in hans blogg också, den är grym! Frallans Matblogg

Egentligen är det inte så mycket jobb med pizzadegen, bara att man kommer på att man vill ha pizza tre dagar innan man ska äta den haha. Jag satt degen onsdag kväll för att baka av den lördag kväll.

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika

Annons

Vi gjorde även egen pasta och världens godaste pastasås, jag håller på att tjata till mig receptet på den så förhoppningsvis så dyker det upp inom kort!

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/perfekt-pizza-till-helgen/