Annons

Pokémonkakor till Nyhetsmorgon!

Det gick bra för mina Pokémonkakor 🙂 Jag blev uppringd av TV4 och nyhetsmorgon som undrade om jag ville komma och baka dem där. Självklart gör jag det, hur kul som helst ju!

Pokémonkakor

Så kika in på nyhetsmorgon imorgon cirka klockan 09.15 så kommer vi köra dekoration av Pokémonkakor och snacka lite Pokémon GO! Jag ska öva och fixa lite extra idag, så det blev visst en hel del bakning på min semester ändå 🙂 Men vad gör väl det, det är ju det jag tycker är absolut roligast!

Här hittar du receptet på kakorna: Pokémon GO-kakor

Pokémon GO kakor

Här är klippet också som visar hur jag gjorde mina Pokémonkakor:

Annons


Du hänger väl med Fredriks Fika på Instagram och Facebook? 
Instagram: @fredriksfika
Facebook: Fredriks Fika

Pokémonkakor

Hoppas vi ses imorgon bitti! Eller, det blir ju mer förmiddag 🙂

Annons
Dela på:
Annons

Laddar