Annons

QX-galan 2014

Jag, Emil och Birgitta var på QX-galan igår. Vi var nominerade för årets tv-program och vi delade även ut pris för årets bok. Första gången jag var på galan och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös 🙂 Sedan när Måns Zelmerlöv sitter nakenfis på en stor kula ovanför huvudet när vi går in på scenen gjorde bara att jag släppte all nervositet, kan han göra så, då kan väl jag iaf säga: De nominerade är! 
Vi får väl se vad som kommer med på tv nu på lördag klockan 21.30 på TV4!Här är lite bilder från kvällen! Jag och Birgitta står och babblar om kakor, bmi och Birgitta var lite upprörd över att ingen bakbok var nominerad 🙂

Annons

Vi hade egna platser och åt lite födelsedagsmiddag innan!Träffade på Gina Dirawi på efterfesten, så himla söt! Gina vann priset som årets tv-personlighet! Jag och Birgitta, hon är ju för mysig!Det var mycket artister, och vi satt inte så himla nära scenen, men här är iaf Army of lovers, galna människor!
Emil träffade på en av hans idoler också 🙂 Emma som fick pris som Årets Hetro

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar