Annons

Rekord på bloggen!

Vill bara skicka ut en stor kram och ett  TACK till alla som hjälpte till att dela inlägget med brownies igår, det var totalt rekord på besökare på bloggen vilket är otroligt roligt! Land ringde till och med och grattade! Är så tacksam att det är svårt att beskriva!

1295691240736

Jag förklarade igår att Facebook inte visar min sida på Facebook för mer än 7% än de som följer mig där, och att man gärna fick dela mitt recept så att fler kunde hitta till bloggen.

Annons

Jag trodde aldrig att så många skulle dela!

Untitled

Typ såhär glad blev jag av allt! 🙂 När många går in på bloggen och jag får sådan positiv feedback så liksom spritter det i kroppen! Ibland hinner jag inte svara på allt, men varje besökare, gilla och delning betyder mycket och än en gång vill jag bara säga TACK!

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar