Annons
Annons
Annonsamarbete med Recept.se

Så mycket gott med Recept.se!

Jag älskar att testa nya recept och att bli inspirerad i köket. Recept.se har samlat så många bra recept på deras sajt så om man har svårt att komma på vad man ska laga till middag så rekommenderar jag dem starkt! Här i inlägget hittar du några av recepten jag testat, alla recepten är enkla att följa och så goda!

Du kan även följa recept.se på Instagram: Recept.se eller Facebook: Recept.se 

Den här efterrätten bjöd jag på i helgen och den gjorde succé! Fluffig rabarberfrestelse med mandelsmul och vit choklad-fluff! Receptet hittar du här: Fluffig rabarberfrestelse

Den här omelettrullen med lax och färskost… som en dröm! Perfekt som tilltugg innan middagen, eller som jag och Emil som gjorde en varsin till lunch 🙂 Receptet hittar du här: Omelettrulle med lax och färskost

Sloppy joes åt jag mycket när jag bodde i USA och jag blev så glad när jag hittade receptet på recept.se! Som en superenkel saftig hambrgare med mycket smak. Har du inte testat så måste du bara göra det! Receptet hittar du här: Sloppy joes

Hoppas att du också hittar nya favoriter hos Recept.se

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/tzatziki-kramig-och-smakrik/