Annons

Sandwichtårta med Oreos!

Det kan nog inte bli mycket enklare än så här, ja, om man inte går och köper en hel tårta hos något bageri då 🙂 Sommarens enklaste tårta, och du som älskar glassen Sandwich, du kommer att ÄLSKA denna! Jag har sett lite olika varianter på Sandwichtårta tidigare, så jag var så himla sugen att testa! Jag kan lova att den här gör succé på barnkalaset!

sandwichtårta

Det här inlägget är inte sponsrat eller något sådant, det är bara att jag älskar den här glassen, och jag älskar Oreos, och jordgubbar…

Annons

och grädde. Ja, det är bara en massa saker som jag tycker om som jag la ihop till en tårta 🙂

glasstårta

Annons

Ingredienser till en Sandwichtårta, 9 bitar

9 Sandwichglassar
3 dl grädde (+ 2 tsk vaniljsocker, valfritt)
1 paket oreos
Jordgubbar

Gör så här:
1. Lägg glassarna ihop på ett tårtfat. Jag testade att lägga dem omlott först, men då blev det inte raka kanter så som jag ville.
2. Vispa grädden, smaksatt med lite vaniljsocker om du vill.
3. Fyll en spritspåse med grädden och låt kreativiteten flöda och täck hela tårtan.
4. Dekorera med Oreos och färska jordgubbar.

Jag spelade in när jag gjorde den också, bara för att verkligen visa hur enkelt det är 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=jy085DBOvrM

sandwich tårta glass

 

Gillar du glasstårta så måste du testa den här enkla glasstårtan med marängbottnar också!
Receptet hittar du här: Glasstårta med bär och maräng

enkel glasstårta

 

Jag har verkligen kommit in i en tårtperiod just nu, och tycker att det är superkul att testa lite olika tårtor som man enkelt kan göra hemma utan att vara ett superproffs. Kika gärna in och kolla om du kanske hittar en ny favorit! Alla recepten är samlade här: Fredriks Tårtor

sandwichtårta

Hoppas du blir sugen att testa någon tårta! Just nu så är jag sugen på att baka bullar, så det får nog bli några sådana 🙂

 

Annons
Dela på:
Annons

Laddar