Annons

Sellerijuice med spenat, citron och ingefära

Har du hört talas om trenden med sellerijuice? Det hade inte jag heller förrän jag träffade Niiinis för några veckor sedan 🙂 Det ska vara rena rama mirakelkuren för det mesta. Om det är sant kan jag inte svara på, men är du nyfiken på mer kan du läsa alla sagda hälsofördelar här: Kurera sellerijuice

Annons

Hur som helst så testade jag idag, och jag gillar verkligen gröna juicer men vet att selleri är en vattendelare i smak, så jag hade även i spenat, ingefära och citron. Så vad som än händer så kommer du definitivt få i dig massa nyttigheter och c-vitamin! Är det den godaste juicen jag testat? Nope, men inte den äckligaste heller 🙂

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

Annons

Sellerijuice med spenat, citron och ingefära, 2 portioner

1 pkt stjälkselleri
1 citron
1 bit färsk ingefära, cirka 5 cm
65 g färsk bladspenat (1 påse)

Gör så här:
1. Skär bort botten på sellerin och skölj stjälkarna, den kan finnas jordrester.
2. Skala citronen och ingefäran.
3. Kör allt i juicemaskinen.

Annons

Jag har en råsaftcentrifug som gör juicandet väldigt enkelt. Liknande den här som jag kollade upp på rea: Råsaftscentrifug (annonslänk)

Jag använder den bland annat när jag gör ingefärsshot. 

Recept på shot med ingefära

Dela på:

Annons

Laddar