Annons

Sylt gjord med Chiafrön – Naturligt sött!

Superenkel sylt utan tillsatt socker! Den här är verkligen plättlätt att göra och perfekt att servera till t.ex pannkakor eller i yoghurt.



För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: 

Annons

Sylt gjord med Chiafrön – Naturligt sött!

225 g hallon eller andra bär
2 msk chiafrön
2 msk flytande honung eller agavesirap

Gör så här:
1. Mosa bären och blanda med chiafrön och honung eller agavesirap.
2. Ställ i kylen minst en timme så att chiafröna sväller.
3. Sylten håller cirka en vecka i kylskåp.

19042015-_MG_7324

Om man vill ha en riktigt nyttig och god frukost så kan man servera den här sylten till mina paleovåfflor! Receptet hittar du här: Paleovåfflor

glutenfria våfflor

Dela på:
Annons

Laddar