Här är mitt recept på den älskade tacopajen! Jag gillar genvägar och det här är verkligen så enkelt det kan bli! En upp och nedvänd paj där skalet ligger ovanpå och jag använde köpt färsk smördeg (Annars skulle det vara den mest krångliga tacopajen :) ) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Tacopaj med smördeg, 4 portioner 500 g nötfärs 1 påse tacokryddblandning 1 dl vatten 2 dl crème fraiche 2 dl riven ost 1 rulle färdig smördeg 1 ägg till pensling Till servering: Nachochips Grönskaer Kanske min godaste guacamole! Recept: guacamole Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Stek nötfärsen, tillsätt kryddor och vatten och låt puttra några minuter. 3. Dra av stekpannan från plattan och rör ner crème fraiche och ost. Fördela blandningen i en ugnsfast form på cirka 15x25 cm. 4. Lägg på smördegen och "bädda in" kanterna runt formen. Skär lite snitt i degen så att ångan kan pysa ut. 5. Pensla smördegen med uppvispat ägg och baka mitt i ugnen i 20-25 minuter tills smördegen puffat upp och fått fin färg. 6. Servera med klassiska tacotillbehör. Vill du ha fler av mina enkla och goda middagstips så hittar du alla mina recept här: Middagstips