Annons

Träningsbilder på aktiverafabriken

Häromdagen så var jag Emil och min kompis Christian och fotade lite i Christians gym Aktiverafabriken. Vi ville ta lite mörkare bilder med mycket skugga, så vi släckte ner hela gymet och använde enbart en dagsljuslampa som ljuskälla.

Annons

Resultatet ser du här:

aktiverafabriken träningsbilder

Här är Christian som har startat Aktiverafabriken, ett gym som är crossfitinspirerat, men mycket annat skoj också som klättervägg, jeepdunkar, air bike och andra saker man kan höja pulsen på ordentligt!

träningsbilder

Den här bilden gillar jag mest, min sambo Emil när han kalkar händerna innan ett lyft 🙂

christian länk

Det finns en stor rigg som kan kan hänga, klänga och klättra i!

träningsbilder

Fullt fokus när Emil lyfter!

laxtrappa

AnnonsChristian gillar även ninja warriors, så han har byggt sig sin egen laxtrappa. Alltså, vet du hur jobbigt det är… Jag har försökt, men jag hänger mest bara där och inget händer 🙂

träningsbilder

Även jag fastnade på en bild, lite annat än mina glada bakbilder haha! Jag kör ett nybörjarpass på fabriken varje tisdag, och det är så himla roligt! Många härliga människor som ger allt och lite till, och så ser . vi till att ha riktigt kul också!

träningsbilder

Ännu mer häng och kläng!

Träning Emil Mann

Emil har skaffat sig ett ordentligt skägg nu, han ser riktigt tuff ut på den här bilden, men är ju världens snällaste nallebjörn egentligen 🙂

träning

Så kul kan man ha en vardagskväll i Hofors 🙂

träningsbild

Annons 

 

 

 

Dela på:

Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/hemma-hos-fredriks-fika/