Annons

Utmaningarnas kök

Idag släpps första avsnittet av utmaningarnas kök!

Idag släpps första avsnittet av utmaningarnas kök! Ett riktigt roligt projekt som jag var med i tillsammans med Sandras Palmqvist (Sandras Matblogg) och Maud Onnermark (Matmagasinet) Vi blir tillsammans testade i köket inom olika grenar, och första avsnittet handlar om mat och vad man kan göra när alla tre får välja två ingredienser var, utan att veta vad de andra valt.

Annons

Otroligt roligt och spännande!

Här kan du titta på första avsnittet:

">

Här hittar du alla recepten från programmet:
Fredriks ugnsbakade potatisskivor
Så lyckas du med perfekt stekta champinjoner
Sandras romanescosoppa med parmesancreme
Mauds fläskfilé i vinsås med bacon och champinjoner
Här är lite bilder ”behind the scenes” som är tagna av Helena Sjögren.

bloggare aller media

Vi höll till i provköket hos Aller Media och filmade hela dagen. Vi hann även med att lära känna varandra lite och jag längtar redan till nästa gång jag ska åka ner, både Maud och Sandra är så härliga, likaså hela gänget som jobbar där! Jag trivs så himla bra här hos Allers!

tre i köket

Jag tror vi alla tre är ovana att behöva dela med oss av spisen, men det gick riktigt bra när vi hade samma mål – att laga den godaste maten vi kunde på 30 minuter!

Hoppas du gillar avsnittet, dela det gärna med dina vänner som gillar både mat och en utmaning! Jag är så sugen att testa det någon gång, dra ihop några vänner där alla får ta med sig två ingredienser var och sedan skapa mat tillsammans här hemma i köket. Jag tror det kan bli både roligt och spännande! 🙂För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

 

Annons
Dela på:

30 kommentarer till “Utmaningarnas kök”

 1. Anne skriver: 29 april, 2018

  Jag är riktigt trött på att inte kunna pinna dina recept på Pinterest direkt fr bloggen. Kanske anses Pinterest ute men vi är många som fortfarande använder oss av det.


  1. Fredriks Fika skriver: 30 april, 2018

   Hej Anne!
   Det var första gången jag hörde det. jag sitter mest vid datorn och då kan jag pinna recepten, men kollade på mobilen och där kunde jag inte. Tar frågan vidare så ska vi göra vad vi kan så att det fungerar för dig!


  2. Fredriks Fika skriver: 30 april, 2018

   Hej igen! Nu har den fantastiska IT-avdelningen på Aller Media fixat! <3


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/perfekt-stekta-champinjoner/