Annons

Vin möter mat – En salig smakupplevelse!

Häromdagen så var jag på ett riktigt roligt event! Det var ett stort gäng mat och vinentusiaster som samlades för att skapa en 5-rätters middag tillsammans. Självklart var det också för att nätverka och ha en riktigt mysig kväll, för det hade vi verkligen! Vi Höll till hos Syster och Bror på Östermalm, och allt började med lite olika lekar och tävlingar! (Jag älskar tävlingar!)19042015-_MG_7650_Fotor_Collage

Jepp, nu kan jag lägga till detta på min lista av saker jag gjort: Sabrerat Champagne, check! 🙂

19042015-_MG_7650_Fotor_Collage2

Sedan delade vi upp oss i lag och fick fria händer att skapa något smaskigt.

Annons

Vårt lag bestod bland annat av Cecilia, Anette och Oscar. Icke med på bild är Rikard och Thomas som hade hand om drycken. Många åsikter skulle samsas och sedan körde vi igång! (Resultatet ser du längst ner i detta inlägg.)

19042015-_MG_7650_Fotor_Collage3

Jag minglade runt lite i de andra lagen också, bara för att jag är så nyfiken av mig 🙂 Träffade en kompis från Instagram @ikoketmedanders, skrivit flera gånger till varandra, men aldrig träffts. Superkul! Söta Jessica Frej, Tokfian Christina Gyllner som vann första omgången av Hela Sverige Bakar och Ludvig, tvåan i Sveriges Mästerkock 2015. Så mycket härliga människor. Träffade såklart en massa fler, men de kom inte med på bild.

19042015-_MG_7627

Efter flera timmars matlagande så var det äntligen dags för mat! Vi började med kanapéer

19042015-_MG_7645

Mangold, sparris och den saftigaste rapsgrisen i mannaminne!

19042015-_MG_7650

Till slut så kom vi till vår kreation! En saftig morot och beta-kaka, sötsyltade jordgubbar, friterad smuldeg, och så var det även friterad pannkaka med ett äppelshot som inte heller kom med på bild… Kan ju säga att allt var precis hur gott som helst, och om det inte kom med på bild så var det för att jag åt upp det direkt 🙂

Har ni vägarna förbi Drottning Kristinas väg 24 så borde ni verkligen besöka Syster och Bror otroligt fint ställe, och bra mat!

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar